Razvoj elektronskih sklopov

Izkušnje pri razvoju in poznavanje proizvodnih procesov učinkovito zmanjša končni strošek produkta in bistveno skrajša čas od ideje do proizvodnje.

Razvoj programske opreme

Programiranje mikrokrmilnika se bistveno razlikuje od klasičnega PC programiranja, saj mora programer odlično poznati tudi strojno zasnovo vezja in samega čipa.

Industrijska elektronika

Razvijamo senzorske in komunikacijske module za industrijsko okolje. Poskrbimo tudi za vzdrževanje in popravilo industrijskih modulov, procesorjev ter senzorjev.

Baterije in akumulatorji

Smo eksperti na področju akumulatorskih celic in zaščitnih elektronskih sistemov. Razvijamo lastne nadzorne in zaščitne module ter projektiramo in analiziramo akumulatorske pakete.

BMS enote za nadzor baterij

Novejši tipi baterij so mnogo zmogljivejši, a tudi mnogo bolj občutljivi. Nepravilna uporaba jih lahko trajno poškoduje, zato jih BMS enota nadzira in skrbi za pravilno delovanje.

Napredni LED sistemi

Profesionalne LED rešitve se v mnogih ozirih odmikajo od komercialnih LED svetil, saj omogočajo maksimalen izkoristek, ker smo omejeni s prostorom ali hlajenjem.

Daljinski nadzor in telemetrija

Daljinsko krmiljenje in daljinski prenos digitalnih ter analognih signalov je pogosta zahteva v okoljih, kjer fizična povezava ni na voljo ali je na voljo le omejeno število kabelskih vodnikov.

Oprema intervencijskih vozil

Razvijamo in izdelujemo prikazovalne in krmilne module za montažo v intervencijska vozila. Možnosti je nešteto, od klasičnih prikazovalnikov, do radijsko vodenih svetlobnih znakov.

Orgelski sistem Alterus

ALTERUS je sistem za elektronsko nadgradnjo ali krmiljenje klasičnih orgel, ki omogoča enostavno nadgradnjo klasičnih mehanskih, pnevmatskih ali električnih orgel.